Hoe werkt cambridge weight plan?

Een Cambridge Weight Plan consulent begeleidt je om samen het gewenste gewicht te bereiken, maar ook om op dit gewicht te blijven.

Worstel je met overgewicht, ben je even de weg kwijt in dieetland en wil je je beter in je vel voelen? Cambridge Weight Plan biedt duidelijkheid en een consulent kan je op een persoonlijke en deskundige manier ondersteunen.

Effenaf duidelijk

Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. 

De maaltijden bevatten alle bouwstoffen die een gezond lichaam nodig heeft en staan garant als een veilige maaltijd. Extra vitaminen of mineralen zijn dus overbodig. 

Deze maaltijden zijn exclusief te verkrijgen via onze consulenten, in een mooi uitgebreid gamma en aan democratische prijzen.

effenaf maatwerk

Het Cambridge Weight Plan is duidelijk maar flexibel. 

Onze Cambridge consulent zal voor jou een aangepaste stap in de persoonlijke begeleiding voorstellen. Ook zal je geholpen worden met het integreren van beweging en gezonde voeding in je dagelijkse leven, zodat je niet alleen je streefgewicht behaalt maar het ook behoudt. 

De persoonlijke begeleiding door onze consulenten is onze grootste troef. Zij behaalden het Cambridge-certificaat en ze worden regelmatig voorzien van opleidingen en tools die ervoor zorgen dat jij jouw doel behaalt. 

Met de hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen. Maatwerk dus.