BodySculptor

BodySculptor exCell+, nieuw in mijn praktijk!

 

Het afgelopen jaar kreeg ik meer en meer vragen over plaatselijk afslanken, boosten van de vetverbranding, verstevigen van de huid, buikvet bij menopauze,...

Daarom ging ik op zoek naar een aanvulling voor mijn praktijk.

 

BodySculptor voldoet voor mij aan de eisen en is een meerwaarde binnen de praktijk. Het kan een aanvulling zijn op het dieet via het Cambridge Stappenplan. Evengoed kan het los van het dieet gestart worden!

 

Dertig minuten heerlijk relaxen, gecombineerd met centimeterverlies en een strakkere huid!

Wat is BodySculptor Excell+?

BodySculptor exCell+ is een gecertificeerd medisch apparaat. Het wordt geklasseerd als een niet-invasief chirurgisch apparaat.

 

BodySculptor werkt volgens een efficiënte afslankende, gepatenteerde technologie, nl. Biostimology®. 

Biostimology® is ontstaan in Frankrijk tijdens uitgebreid onderzoek naar de behandeling van obesitas.

HOe werkt BodySculptor Excell+?

De BodySculptor Excell+ combineert:

 

Biostimology®: De efficiëntie van lage frequentiegolven (ELF of Extreme Low Frequency, 50Hz) = GLADDE SPIEREN 

 

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men het voelt. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse (afbraak van vetten). Per sessie (30 minuten) is er een kcal-verbruik van 650 kcal, dankzij de onmerkbare spiercontracties.  

 

Lymfedrainage: De weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie = LYMFEVATENSTELSEL 

 

De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxische stoffen. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid en ook bij de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.  

Voor wie?

Het is uitermate geschikt voor zowel vrouwen als mannen van alle leeftijden.
Er is geen ongewenst neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Enkel zwangere vrouwen, personen met epilepsie, een pacemaker of een neurostimulator worden afgeraden het toestel te gebruiken. 

Voor welke lichaamszones?

BodySculptor exCell+ werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone.

Belangrijk hierbij is ook dat het toestel alle probleemzones gelijktijdig kan behandelen. De BodySculptor werkt op zowel kin, armen, buik als billen en heupen. 

Welke resultaten kan je verwachten?

Centimeterverlies

Na allerhande medische studies kwam men tot volgende besluit:

Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, komt ongeveer overeen met 2 kledingmaten!

Enkele cijfers van gemiddeld verlies in centimeters:

  • 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten
  • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen
  • 2,7 cm op het niveau van de knieën
  • 3,9 cm op het niveau van de dijen  

Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is!
Dus dit systeem biedt een concreet en duurzaam resultaat.
  

Versteviging van de huid

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen. 

De levensstijl speelt hierbij een belangrijke rol maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie hebben invloed op dit proces.  Deze factoren ondermijnen de collageen-en elastieke vezels, die instaan voor de huidspanning en textuur.

 

Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen of mannen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.

 

Een medische studie verricht op 22 vrouwen die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden.   36% van hen vond deze versteviging zelfs erg indrukwekkend.  

Kostprijs?

Slimming kuur : intensieve kuur met een frequentie van 2 tot 3 sessies per week, 4 tot 6 weken. Activeert de lipolyse 

 

Eerste kuur:    12 sessies =   €595

Tweede kuur: 12 sessies =   €545 

 

Stability onderhoud: (na 2 slimming kuren)  onderhoudskuur met een frequentie van 2 tot 4 sessies per maand, 6 tot 12 maanden. Onderhoudt de lipolyse.

 

20-beurtenkaart:    20 sessies =   €525

 

Waarom een onderhoudskuur?

De resultaten met BodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Tot 2 weken na de laatste sessie en opmetingen wordt nog extra centimeterverlies vastgesteld. Niettemin wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten om de lipolyse te blijven onderhouden. Dit kan eenvoudig met behulp van de 20-beurtenkaart. De frequentie varieert van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken. Met een 20-beurtenkaart kan je dus tot 1 jaar lang de behandeling onderhouden. 

links


Meer informatie vind je ook op BodySculptor Benelux